Wanneer Microdermabrasie?

De huid wordt vacuüm gezogen en tegerlijk micro kristallen over de huid gespoten. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn kunnen de werkzame stoffen van de crèmes en serums beter worden opgenomen in de huid. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en ook wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd.De behandeling microdermabrasie is eigenlijk voor heel veel huidtypes geschikt en is niet meer weg te denken uit de salon. Met deze techniek kan je met name heel mooi werken op grove porien maar ook:

– Acne en acne littekens
– Grove en verstopte poriën
– Vette of ruwe huid
– Oppervlakkige pigmentvlekken
– Slechte doorbloeding van de huid
– Huidveroudering door zonlicht

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt er een peeling aangebracht en daarna10 minuten een warmte masker aangebracht die de bloedcirculatie stimuleert. Dan worden de micro kristallen over de huid gespoten enalle dode huidcellenverwijdert. Ten slot het masker van Casmara wat aangepast wordt op de huidtype/ huidprobleem.

Nazorg?

Na de behandeling is je huid nog wat gevoelig en wat roder. Het is belangrijk de dagen na de behandeling de juiste producten te gebruiken zodat je huid niet geïrriteerd raakt. En natuurlijk een goede verzorgende SPF 30-50 dagcrème. Door de versnelde celdeling kan je huid wat gaan schilferen. Dat herstelt na een paar dagen. Het is belangrijk 2 weken voor en na de behandeling om niet onder de zonnebank te gaan. Tot 3 dagen na de behandeling niet te veel te zweten, geen hete douches en sauna’s en probeer vies en stoffig werk te vermijden.

Veelgestelde vragen:

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet pijnlijk. Alleen wel voel je dat er echt wat met de huid wordt gedaan.

Werkt het ook op acne littekens?
De behandeling kan zeker in worden gezet voor acne littekens en zeker in kuurverband en samen met de micro needling behandeling.

Om de hoeveel weken is de behandeling?
Het mooiste is in kuurverband van 3 of 6 keer. En elke week ervoor terug te komen.

Zie je direct resultaat?
Al na 1 behandeling heb je een mooie stralende glow over je gezicht. In kuurverband op littekens en grove poriën. Bij rokershuiden zie je gelijk een hele frisse huid.

Gratis huidadvies 
binnen 3 werkdagen!

  • Huidadvies met de producten die jouw huid nodig heeft.
  • Hoe je deze het beste kunt gebruiken.
  • Online huid coach voor al uw vragen.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan bij ons gratis huidadvies aan. Wij sturen je binnen 3 werkdagen een gratis huidadvies opmaat op. Dus twijfel geen seconden en vul het formulier in.