Wanneer IMAGE PEEL?

Het kan verschillen per huidtype en per peeling in welke mate de huid vervelt. Tegenwoordig is een peeling een absolute trend. Vaak heeft iedere peeling zijn eigen werking om een huidprobleem of huidconditie aan te pakken. Tijdens een peeling wordt gewerkt met fruitzuren AHA’s (Glycolzuur) en BHA’s (Salicylzuur). Ieder fruitzuur heeft zijn eigen werking en eigenschappen. 
De IMAGE SkinCare peelingen bestaan uit een groot assortiment en kan voor ieder huidtype en huidconditie ingezet worden:

– Acne en acne littekens
– Grove en verstopte poriën
– Vette of ruwe huid
– Oppervlakkige pigmentvlekken
– Slechte doorbloeding van de huid
– Huidveroudering door zonlicht
– Rosacea
– Droge/ vochtarme huid

Hoe ziet de behandeling eruit?

Elke behandeling bij de IMAGE PEEL is anders. De huid wordt goed gereinigd. De huid wordt met een prep lotion klaar gemaakt op de peeling. De peeling wordt toegepast en afhankelijk van de peel wordt het masker aangebracht. Na het masker wordt de huid voorzien van een serum met hele hoogwaardige werkzame stoffen en een SPF 30-50 dagcreme.

Nazorg?

Na de behandeling is je huid nog wat gevoelig en wat roder. Het is belangrijk de dagen na de behandeling de juiste producten te gebruiken zodat je huid niet geïrriteerd raakt. En natuurlijk een goede verzorgende SPF 30-50 dagcrème. Door de versnelde celdeling kan je huid wat gaan schilferen dat is afhankelijk van de peel. Dat herstelt na een paar dagen. Het is belangrijk 2 weken voor en na de behandeling geen retinol en zuren te gebruiken en geen zonnebank. Tot 3 dagen na de behandeling niet te veel te zweten, geen hete douches en sauna’s en probeer vies en stoffig werk te vermijden.

Veelgestelde vragen:

Is er veel nazorg nodig?
De eerste weken na een peeling is uw huid zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. Een goede nabehandeling is dan ook zeer belangrijk en zelf noodzakelijk.

Gaat mijn huid vervellen?
Dat hangt af van welke peeling er wordt gebruikt en wat u eigen reactie is op de  behandeling.op de huid. Meestal ziet de huid er direct stralend en fris uit.
Bij sommige peelings is er iets langer hersteltijd nodig. Mocht u gaan vervellen dan duurt dat ongeveer één week en heeft u daarna een prachtig stralend babyhuidje.

Is het pijnlijk?
De IMAGE PEEL is niet pijnlijk maar afhankelijk van de peel kan het wel branden/ prikken. Tijdens de behandeling wordt er gewapperd voor wat verkoeling.

Gratis huidadvies 
binnen 3 werkdagen!

  • Huidadvies met de producten die jouw huid nodig heeft.
  • Hoe je deze het beste kunt gebruiken.
  • Online huid coach voor al uw vragen.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan bij ons gratis huidadvies aan. Wij sturen je binnen 3 werkdagen een gratis huidadvies opmaat op. Dus twijfel geen seconden en vul het formulier in.