Rode huid

Een rode huid, we zijn er allemaal wel mee bekend. Sporten, blozen, opvliegers je kent het wel. Alleen sommigen van ons hebben altijd last van een rode huid.
En dat wordt vaak als vervelend ervaren. Is het net als hierboven genoemd een onschuldige roodheid dan trekt de roodheid weer weg zodra de bloedvaten samentrekken.

Couperose

Een blijvende roodheid wat vaak voorkomt op de wangen, neus of kin. Een fijn netwerk van verwijde rode bloedvaatjes in het gezicht (teleangiëctasieën). Wanneer deze verwijde bloedvaatjes in grotere aantallen voorkomen in het gezicht, hebben we het over couperose.

Rosacea

Rosacea is een ontstekingsziekte. Symptomen van rosacea zijn onder andere prikkende en branderige huid. Ook vertoond de huid roodheid op de wangen, kin en neus. Ook zijn er bijna altijd vlekjes en puistjes te zien op de huid. Bij een vette huid raken de porien verstopt maar bij een huid met rosacea niet en daarom wordt de huid eerder droog.

Wat kan Hello beauty Skincare voor je betekenen?

In de praktijk werken we met een Signature peel van Image Skincare. Die is werkt super goed op een gevoelige rosacea huid!

WEETJE: De oprichster van Image Skincare had vroeger heel erg veel last van rosacea. Hun eerste lijn was dan ook de Vital C lijn. Die kan waanzinnig goed ingezet worden voor rosacea!

Image peel

40 minuten €69

Lees meer

Anti age all in one

75 minuten: €75

Lees meer

Perfect skin

50 minuten: €50

Lees meer

Aanbevolen producten voor de behandeling van een rode huidBekijk alle producten

Gratis huidadvies 
binnen 3 werkdagen!

  • Huidadvies met de producten die jouw huid nodig heeft.
  • Hoe je deze het beste kunt gebruiken.
  • Online huid coach voor al uw vragen.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan bij ons gratis huidadvies aan. Wij sturen je binnen 3 werkdagen een gratis huidadvies opmaat op. Dus twijfel geen seconden en vul het formulier in.