Hoe ziet de behandeling eruit?

Micro-needling  is een behandelmethode waarbij we met behulp van speciale minuscule steriele naaldjes kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

De huid wordt eerst heel goed gereinigd. Brengen we een cocktail aan met hele goede werkzame stoffen die speciaal naar iedere huidtype/ probleem worden aangepast. We behandelen de huid met de dermapen. De behandeling is wel wat gevoelig maar goed te verdragen. Tijdens de behandeling afhankelijk van de diepte kunnen kleine mini bloedpuntjes zichtbaar worden. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. De huid herstelt snel en sluit zich meteen na de behandeling.

Nazorg?

Na de behandeling is je huid nog wat gevoelig en wat roder. Het is belangrijk de dagen na de behandeling de juiste producten te gebruiken zodat je huid niet geïrriteerd raakt. En natuurlijk een goede verzorgende SPF 30-50 dagcrème. Door de versnelde celdeling kan je huid wat gaan schilferen. Dat herstelt na een paar dagen. Het is belangrijk 2 weken voor en na de behandeling geen retinol en zuren te gebruiken en geen zonnebank. Tot 3 dagen na de behandeling niet te veel te zweten, geen hete douches en sauna’s en probeer vies en stoffig werk te vermijden.

Veel gestelde vragen:

Wat is het resultaat?
Na gemiddeld 2 tot 4 weken is er verbetering te zien.
De huid is zuiverder en krijgt een egaler en gladder aanzien.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Afhankelijk van de reactie op uw huid en wat uw wensen zijn.
Bij elke behandeling is er vooruitgang. Meestal is een verbetering van de huid na ongeveer 5 behandelingen duidelijk zichtbaar.

Hoe zie ik eruit na de behandeling?
De huid zal er nog een paar uur roze/rood uit gaan zien. De eerste weken kan je last hebben van schilferingen (dode huidcellen).

Om de hoeveel weken is de behandeling?
In kuurverband behandelen we 1 keer in de 2 weken

Gratis huidadvies 
binnen 3 werkdagen!

  • Huidadvies met de producten die jouw huid nodig heeft.
  • Hoe je deze het beste kunt gebruiken.
  • Online huid coach voor al uw vragen.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan bij ons gratis huidadvies aan. Wij sturen je binnen 3 werkdagen een gratis huidadvies opmaat op. Dus twijfel geen seconden en vul het formulier in.