Wat leuk dat jullie mijn website bezoeken!

Mijn naam is Sanne, eigenaresse van Hello Beauty Skincare. Ik ben dol op alles wat met beauty te maken heeft. In 2010 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald eindelijk aan de slag met mijn passie. Na vele jaren gewerkt te hebben in het beauty vak heb ik in 2018 besloten mijn eigen schoonheidssalon te openen. Het is een droom die uitkomt. Het is iedere dag een feestje om jullie te mogen voorzien van een mooie huid.

Wat ik het leukste vind aan mijn vak is mensen te helpen met hun huidproblemen waardoor ze vaak onzeker zijn. Ik vind het leuk om aan jouw droomhuid te werken en je te laten stralen.

In 2019 is mijn praktijk zo gegroeid dat ik personeel heb aangenomen. Met mijn nieuwe collega Rosalie zijn wij hard aan het werk in DE huid praktijk van Reeuwijk waar je heerlijk in de watten gelegd kan worden voor een relaxte behandeling, wimperlift, henna brow, gellak maar ook met huidproblemen bent u bij mij aan het juiste adres.

Heeft u last van een huidprobleem en heeft u thuis alles al geprobeerd?
Bij Hello Beauty SkinCare draait het om resultaat, dat geldt voor professionele huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen met mij als professional gekeken naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften. Alle mogelijkheden worden samen met u doorgenomen om vervolgens een behandelplan op te stellen.

Weet je niet wat je moet kiezen? Of heb je vragen?

Plan een gratis adviesgesprek met een van onze schoonheidsspecialistes! Mail, bel of WhatsApp ons en we helpen je graag verder.

Dankjewel voor het bezoeken van onze website. Tot snel beauty!

Stralende groet,
Rosalie & Sanne

Gratis huidadvies 
binnen 3 werkdagen!

  • Huidadvies met de producten die jouw huid nodig heeft.
  • Hoe je deze het beste kunt gebruiken.
  • Online huid coach voor al uw vragen.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan bij ons gratis huidadvies aan. Wij sturen je binnen 3 werkdagen een gratis huidadvies opmaat op. Dus twijfel geen seconden en vul het formulier in.