Wanneer Bindweefselmassage?

De bindweefselmassage behandeling kan bijna bij iedere huid worden toegepast.

– Verbetering van de huidconditie
– Stimuleert de doorbloeding
– Betere opname van werkstoffen
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbeterd de huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de bindweefselmassage behandeling beginnen we met het reinigen en exfolieren van de huid. Zo bereiden we de huid voor op de behandeling. Dan starten we met het cuppen van de huid. Zo maken we huid huid wat losser voor de bindweefselmassage. Daarna voeren we de grepen uit van de bindweefselmassage Dit kan iets gevoeliger zijn als je dit nog nooit hebt gedaan. Omdat de doorbloeding wordt gestimuleerd kan je huid wat roder zijn. Vandaar dat we altijd afsluiten met een alginaat masker wat speciaal voor jouw huidtype geschikt is.

Nazorg?

Na de bindweefselmassage zie en voel je meteen dat de huid steviger aanvoelt en er gezonder/jonger uit ziet. Het kan zijn dat je huid wat roder aanvoelt en dat het op sommige plekken wat beurs aanvoelt. Het is belangrijk om na de behandeling genoeg water te drinken. Zo verwijder je alle afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de massage. De behandeling stimuleert de doorbloeding en de huid neemt alle werkstoffen veel meer op dan normaal. Het is daarom belangrijk dat je de juiste producten gebruikt voor een gewenst resultaat.

Veelgestelde vragen:

Is er veel nazorg nodig?
De nazorg na deze behandeling is zeker nodig voor het behalen van het gewenste resultaat. De huid kan na de behandeling veel meer werkstoffen binnen krijgen.

Gaat mijn huid vervellen?
Je huid gaat niet vervellen na de bindweefselmassage.

Is het pijnlijk?
De bindweefselmassage kan wel wat pijnlijker zijn. Het gevoel na de behandeling trekt snel weg en je huid straalt gelijk.

Book me!

Gratis huidadvies 
binnen 3 werkdagen!

  • Huidadvies met de producten die jouw huid nodig heeft.
  • Hoe je deze het beste kunt gebruiken.
  • Online huid coach voor al uw vragen.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan bij ons gratis huidadvies aan. Wij sturen je binnen 3 werkdagen een gratis huidadvies opmaat op. Dus twijfel geen seconden en vul het formulier in.