Wanneer Henna Brow?

Henna verf hecht aan de huid waardoor het langer zichtbaar is dan gewone verf.  De henna is er in heel veel verschillende koele kleuren. Van Taupe tot zwart.
Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij aanwezig zijn. Houd je van een natuurlijke look kan je waarschijnlijk beter voor gewone verf kiezen. Vind je dat verf zo kort blijft zitten en houd je van zichtbare wenkbrauwen dan is Henna Brow echt iets voor jouw!

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de behandeling maken we de wenkbrauwen helemaal vetvrij. En zorgen we dat alle dode huidcellen goed zijn verwijderd zodat de henna verf goed kan intrekken. Na het ontvetten tekenen we jouw perfecte wenkbrauw. Samen met de specialist kijken we wat het beste bij je past en wat je wensen zijn. Dan kleuren we de wenkbrauwen in met Henna verf. Na de intrek tijd halen we het af en maken we een mooi model met hars.

Nazorg?

Het is belangrijk om de wenkbrauwen tot 48 uur na de behandeling niet nat te maken voor het beste resultaat. De wenkbrauwen kunnen door de zon of water sneller lichter worden.

Veelgestelde vragen:

Hoelang blijft de Henna zitten?
De henna blijft 3-4 dagen op de huid zitten en tot wel 4-5 weken op de haartjes.

Wat is het verschil met gewone verf?
Gewone verf blijft 1 dag op de huid zitten en 2-3 weken op de haartjes. Henna verf zie je altijd duidelijker dan gewone verf.

Gratis huidadvies 
binnen 3 werkdagen!

  • Huidadvies met de producten die jouw huid nodig heeft.
  • Hoe je deze het beste kunt gebruiken.
  • Online huid coach voor al uw vragen.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan bij ons gratis huidadvies aan. Wij sturen je binnen 3 werkdagen een gratis huidadvies opmaat op. Dus twijfel geen seconden en vul het formulier in.